5 Kasım Cumartesi 2016

Hatırlıyor musunuz bu blogu ilk yazmaya başladığımda yine bir internet yasağı nedeniyle bloglar açılmıyordu. Bazı bloglarda maç yayınları yapıldığı için blog siteleri engellenmişti. O zaman "şansa bak bir blog açtım yasak geldi" diye düşünmüştüm, şimdi de tam düzenli blog yazmaya başlayayım dedim memlekette internetin fişini çektiler. Sonumuz hayrolsun...

Sosyal medya ve whatsapp bağlantılarımız kapandığı için iletişim sorunları yaşamak açıkcası beni mutsuz etti. Neyse ki annemler geldi.


Sabah kalkınca büyük bir dilim tam buğdayından kaşarlı tost yaptım. Dilimi ortadan 2'ye kestim. Evde süt yoktu, o nedenle içemedim.

Ofise geçince sabah ki ilk randevum gelmediği için rahat rahat bir espresso içtim. İş açısından yoğun bir gündü. 1 fincan da hazır kahve içtim.

Ofisten saat 14.00'de çıktım. Yemeğimi 15.00'e doğru Semra'da yedim. Çok acıkmıştım ama akşam dışarı çıkacağımız için az yemek istedim. Sadece 1 tabak sulu köfte ve 1 dilim de ekmek yedim.


Yemekten sonra Çarşamba günü yapacağım ara sınav için sınav sorularını hazırladım. Ben ders anlatırken gülüp eğlenen öğrencilerime sesleniyorum: siz sınavdayken de ben eğleneceğim hahaha :)

Akşam yemeği için annem ve babamla Ataşehir Big Chefs'e gittik. İnci gündüz babasıylaydı, akşam onu restoranta bıraktı. Kuşum arabada uyumuş, orada da koltukta uyumaya devam etti.


O kadar acıkmıştım ki önce ortaya söylediğimiz mantarlı pizzanın 1 dilimini yedim. İnce hamurlu bir pizzaydı.


Sonra da ızgara somonlu kinoalı salata yedim. Yemekte sadece 1 kadeh Kavaklıdere öküzgözü kırmızı şarap içtim. Çok lezzetliydi. Aile yemeğinin tadı da bir başka oluyor. Çok şükür böyle harika bir ailem var... 


Tam salatamı yemeye başlamıştım ki İnci uyandı. Huysuzlanmaya ve ağlamaya başladı. O nedenle şu salatayı nasıl yediğimi bilmiyorum.

Yemekten sonra benim bir alt sokağımda oturan amcamlara gittik. Orada 1 bardak şekersiz çay ve 1 fincan da Türk kahvesi içtim.


Tam eve gelirken İnci beni ekti ve annemlerle beraber kalmaya Semra'ya gitti. Cumartesi gecesi tek başıma kaldım mı?:) Ben de digiturk portaldan bir film açtım ve onu izledim. Avrupa sineması izlemeyi çok severim, farklı kültürlere ait hayat deneyimleri izlemeyi seviyorum. Seven varsa tavsiye ederim. Türkçe adı "Kızın mı var derdin var" orjinal adı Päin Seinää. 

Film 00.30'a doğru bitti, izlerken çok acıkmıştım sadece 1 kase ev yoğurdu yedim. Akşam kalorili yediğim için çekirdek falan yememeye gayret ettim. 


Bugünü de böyle dikkat etmeye çalışarak geçirdim. Böyle devam edersem çok yakında hamilelik öncesi kiloma ineceğime inanıyorum. Son 3 yıldır şu 3 kiloyu verememiştim (tabi bu benim gayretsizliğim, yoksa dikkat edince yağlar gidiyor)

Sevgiler...

Diyetisyen Serap Orak

5 Kasım Cumartesi 2016

Sosyal medyada takip etmek için:
İnstagram için http://instagram.com/diyetisyenserap 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...