19 Kasım 2015 Perşembe

Bu gece iyi uyudum çok şükür ama bana uyku yetmiyor yahu, İnci uyanınca onu yanıma aldım biraz da  yatakta koklaştık yine :) günün en güzel anları…

Bu sabah 1 bardak süt eşliğinde yine simitle yapılmış kaşarlı bir tost yedim.

İnci bugün hiç sorun çıkarmadan uğurladı beni. Ofise gidince 1 fincan Americano içtim. Bu sabah 3 tane randevum son anda iptal olunca yoğunluğum azaldı. Öğle yemeği için de Batı Ataşehir'e geçtim. Eşim ve arkadaşları ile buluşup yemek yedik. Bugün ilk kez Batı Ataşehir'deki Locale Cafe'ye gittik. Ben bir ıspanaklı-mantarlı krep siparişi verdim. Dev bir porsiyon geldi! Bu gördüğünüz tabak tepsi kadardı. Krebin üzerinde en az 3 dilim peynir vardı. İçi de çok kremalı ve beşamel sosyuydu. Yerken güzel güzel yedim ama akşama barsaklarım fena halde bozuldu maalesef :( sanırım bana ağır geldi. Krebin tamamını yedim. Sadece 1-2 tane patates kızartması aldım ve salatanın da yarısını yedim. Birşey içmedim.


Sonra Küçükyalı'da oturan kayınpederime uğradık ve tekrar ofise döndük. Gelince sadece bir bitki çayı içtim. Lipton'un geçen yıl çıkardığı Güneydoğu Efsanesi türünden içtim. Farklı bitki çayları denemeyi seviyorum.



Eve gelince sade bir akşam yemeği yedim. 1 kepçe mercimek çorbası, 6-7 kaşık karnıbahar yemeği, 1 çay bardağı kadar ev yoğurdu, 1 kaşık pirinç pilavı ve 1 dilim de ekmek yedim.



Yemekten sonra 1 fincan şekersiz Türk kahvemi de içtim. Sonra da 2 tane mandalina yedim.



İnci 22.00'de uyudu. Ben de hemen bilgisayar başına geçtim. Yatana kadar başka birşey yememeye çalışacağım. Bakalım…

Malesef saat 00.00'dan sonra bunun gibi 2 küçük kase çekirdek yedim. Azıcık pişmanım, aldığım kaloriden ziyade kendime verdiğim sözü tutamadığım için. Neyse ki fazla yemedim. Ama tuzlu olması yarın sabah için ödem sebebim olacak :(


Bu arada blogumda bir çekiliş duyurdum. Eğer dikkat etmediyseniz bu linke tıklayın. Ebeveynler için ilkyardım eğitimi kazanma şansınızı deneyin.

Diyetisyen Serap Orak Tufan

Sosyal medyada takip etmek için:
İnstagram için 
http://instagram.com/diyetisyenserap 
Twitter için  https://twitter.com/DiyetisyenSerap 
Facebook için  https://www.facebook.com/pages/Kendinize-%C4%B0yi-Bak%C4%B1n-Beslenme-

2 yorum:

  1. Yazılarınızı zevkle takip ediyorum.Her gün blog yayınlamaya devam etmeniz çok güzel. Bu arada benim hiç kilo sorunum olmadı hep 36 bedenim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...