Blogun 2. yıldönümü kutlaması



19 Şubat 2011'de başlayan blogun, 2. yıldönümü kutlamasını bugün 1 ay gecikmeyle yapmaktayız.
Bu gecikmedeki en büyük pay bu aralar yaşadığım hamile kafasıdır :) Gerçekten güzel bir unutkanlık huyu gelişiyor. Ama tabi ki bende bu konuda alt yapı da sağlamdı. Herkes blogu için partiler yaparken benim hiç hatırlamamam hoş olmadı tabi, ama ben böyle şeyleri çok takmam, sadece bu kadar takipçisi olan bir blogun yıldönümü kutlanmalı diye düşünüyorum çünkü takip eden dostlarıma hürmetten bence böyle gerekiyor.

Bu güzel pasta için teşekkür ederim :)


Açıkçası açtığım kampanya pek talep görmedi. Takipçim çok olduğu için daha fazla fotoğraf gelir diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Gelen fotoğraflarla derlediğim kolaj ancak bu kadar ama olsun bana bu da yeter :) özellikle zaman ayırıp bana fotoğraf gönderen ve içten mailler yazan blog okuru dostlarıma çok teşekkür ediyorum.

Gelecek sene 19 Şubat'ı unutmamak için elimden geleni yapacağım :)

Bu arada artık yorumlar için kod sistemini devreye sokmak zorunda kaldım çünkü çok fazla İngilizce spam yorum geliyordu. Kod doğrulama sanırım yorum bırakma konusunda üşengeçlik yaratıyor olabilir ama bir süre bunu yapmamda fayda var sanırım.

En kısa zamanda devam yazılarım gelecek, sabırla takipte olan okurlarıma selamlar, sevgiler...

Diyetisyen Serap Orak Tufan
19 Mart 2013

www.kendinizeiyibakin.com

6 yorum:

  1. Gelecek sene de unutabilirsiniz, İnci'den ötürü :))

    YanıtlaSil
  2. resim yolmayı aslında çok istemiştim eşimin doğum günü bekleyip kendi yaptığım pastayı gönderecektim ki siz bir gün sonra bunu yayınladınız :( kismet kaçırdım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun gönderin onu da yayınlarım :)

      Sil
    2. :))) çok heveslenmiştim aslında özel tasarlamıştım kafamda gönderdim bile :))

      Sil
    3. aaaa :))) nidemek asıl ben teşekkür ederim hep söylüyorum bu blog benim için çok özel ilk sizi okudum takip etim sonra bende blog açtım :)) nice senelere inşallah

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...