4 Aralık Perşembe 2014

Dünkü günlüğümü okuyan 1747 kişiye teşekkür ederek bugün ki beslenme günlüğümü paylaşmak istiyorum. Yine kendimle gurur duyacak kadar sağlıklı beslendiğim bir gün oldu :)

Güne evde kaşarlı tost yiyerek ve süt içerek başladım, tost ekmeğim yine büyükçeydi. Güya bunları küçültecektim ben ama hala harekete geçemedim :( Ben yerken İnci de minicik 1-2 lokma alıyor. Annesi gibi tostçu oldu o da :)

Kahvaltımızı yapıp atladık taksiye yollara düştük. Geçen hafta Perşembe günü İnci'yi doktora götürmüştüm. Bağdat Caddesi'nde Çiftehavuzlar'da Life Med Tıp Merkezinde Dr.Esra Dolar'a gidiyoruz. Geçen hafta akut sinüzit teşhisimiz vardı. Bu hafta onun kontrolüne gittik. İlaçlarımız gayet işe yaramış. İyileştik çok şükür, sümüklerimizden kurtulduk :)

Doktor çıkışı Starbucks'ta şekersiz bir filtre kahve içtim.

Ofise dönünce saat 14.00 civarında evden getirdiğim kıymalı bezelye ve pirinç pilavından yedim. Hiç ekmek yemedim.



Sonra bir arkadaşımın sürpriz bir ziyareti oldu. Gelirken kek de almış. Az şekerli bir kahvenin yanında 1 dilim de çikolatalı kek yedim :) hesapta yoktu.


Akşama doğru 1 mandalina ve 1/2 elma içeren bir tabak meyve yedim. Elma beni her zaman çok acıktırır. Bunu yedikten sonra midem kazınmaya başladı. 19.30'a kadar zor dayandım :)


Akşam yemeği olarak da bir tabak dolusu kabak yemeği yedim. Yanında 1/2 kase yoğurt ve 1 büyük dilim de ekmek vardı.



Eşim Ülker Arena'ya basketbol maçına gitti, İnci ile yalnızdım sonra kardeşim ve yeğenim uğradı. Kardeşimle beraber yemekten sonra şekersiz bir kahve içtim ve yanında 1 tane kurabiye yedim.

1 saat sonra da yeğenim için ısıttığım ve onun yemediği 1/2 lahmacunu gelip gidip ucundan kopararak akşam boyunca mideme indirdim :)

Evde hiç abur cubur olmadığı için (kurabiye ve çikolata dolu) başka birşey yemedim. Tuzlu birşey olsaydı yerdim. İyi ki almamışız.

Bence gayet güzel beslenmişim. Sebzeyi çok seviyorum. Vejeteryan olmaya yatkın bir damak tadım var aslında ama olamam tabi :)

Bu aralar biraz az su içiyorum galiba :(

Diyetisyen Serap Orak Tufan

4 Aralık Perşembe 2014

Sosyal medyada takip etmek için:
İnstagram için 
http://instagram.com/diyetisyenserap 
Twitter için  https://twitter.com/DiyetisyenSerap 
Facebook için  https://www.facebook.com/pages/Kendinize-%C4%B0yi-Bak%C4%B1n-Beslenme-

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...