18 Kasım 2015 Çarşamba

Dün gece hiç uyuyamadım. Zaten geç yatmıştım, gece boyunca da sürekli uyanıp binlerce şey düşündüm. Haliyle sabah zombi gibi kalktım :(

Kahvaltıda 1 bardak süt içip biraz simitle yapılmış kaşarlı tost yedim. Birkaç dilim de salatalık yedim.


Ofise geçince 1 fincan hazır kahve içtim. Bu seferkini Jacobs Monarch marka almıştım. Randevularımdan sonra bir takım tahliller için Ataşehir'deki Synevo Laboratuvarına gittik. Kan verip Semra, Berra ve eşimle yemek için geçen hafta bayıla bayıla yediğimiz döner için yine Hacıbey Döner Lokantası'na geçtik.




Yine önden gelen közlenmiş kırmızı biber turşusu ve patlıcanı yedim. Dönerin tamamını yedim (120 gram)ama bu sefer sadece üzerindeki yarım lavaşı yiyip alttaki kısmını yemedim. Ortaya gelen patates kızarmasından da birkaç tane aldım. 1 büyük bardak ayran içtim. Bu sefer tam öğle vakti gittiğimiz için çok kalabalıktı.  Bu kalabalığa rağmen çalışanlar yine çok nazikti.

Ofise dönünce 1 fincan kahve içtim. 17.30'a kadar çok yoğundum. Su bile pek içemedim.


Bu sırada Semra da ofiste egzersiz stüdyomuzda tek başına TRX antrenmanı yaptı.


Akşam yemeği için evde etsiz-kıymasız bir karnıbahar yemeği ile pirinç pilavı vardı. Öğlen et yediğim için akşam özellikle sebze yemeyi tercih ettim. 3-4 kaşık pirinç pilavı ve 5-6 kaşık da karnıbahar yemeği yedim. 2-3 kaşık da ev yoğurdu yedim. Hiç ekmek yemedim.



Akşam yemeği sonrası yine 1 fincan Türk kahvesi içtim.

Blog yazmak için oturmadan önce eşimin ayıkladığı nardan 1 bardak kadar yedim. Bolca antioksidanımı ve vitaminimi de almış oldum :)

Şu an saat 22.35 ve İnci hala ayakta, satırlarıma burada son verirken başka birşey yememeyi planlıyorum. Eşim beni sabote etmek için abur cubur çekmecesini cips ve çekirdekle doldurmuş ama dayanmaya çalışıyorum. Diren Serap :)


Diyetisyen Serap Orak Tufan

Sosyal medyada takip etmek için:
İnstagram için 
http://instagram.com/diyetisyenserap 
Twitter için  https://twitter.com/DiyetisyenSerap 
Facebook için  https://www.facebook.com/pages/Kendinize-%C4%B0yi-Bak%C4%B1n-Beslenme-

4 yorum:

  1. Kardeşinizin yaptığı spor çok eğlenceli gözüküyor!
    Bir de şu Hacıbey aklımda kaldı. Daha önce sizin yazdıklarınızdan Kitchenette'te avokadolu bi salataya takmıştım :)) Sanırım ağız tadlarımız benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O salatayı kaldırmışlar yeni menülerinden çok üzüldüm :( evet ben de zaman zaman sizin blogunuzu takip ediyorum, çok beğeniyorum. Sevgiler...

      Sil
  2. Biz de eşinizin ayıkladığı nara takıldık. Kıpkırmızı muhteşem görünüyor. :) Takipteyiz!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...