Medeni durum...

Sevgili blog okuru dostlarım,

İncimin doğumgününden beri yazmadığım için merak ettiğinizi, hatta bana kızdığınızı biliyorum. 1,5-2 aydır hayatımın en önemli ve zor günlerini yaşıyorum. Artık açıklamam gerektiğini düşünüyorum. Yaklaşık 9 yıldır süren evliliğim bitti. O nedenle hayatımın bu döneminde hem diyet, hem blog önemini kaybetti. Anlayışla karşılayacağınıza eminim. Blog devam edecek tabi ki. Takipte kalın lütfen, sadece bana bu zor günlerimde destek olun. Nedenleri, nasılları hiç önemli değil. Sonuç olarak artık hayatıma kızımla devam ediyorum. Çok güzel günlerin bizi beklediğine eminim…

Ben çok mutluyum ve aldığım karardan dolayı eminim. Hem eski eşime hem de İnci'ye olan saygım nedeniyle asla burada konuyla ilgili duygu ve düşüncelerimi paylaşmayacağım. Beni anlayacağınıza ve hatta destekleyeceğinize eminim.

İyi ki varsınız ve iyi ki hayatı paylaşıyoruz…

Sevgilerimle

Diyetisyen Serap Orak
25 Ağustos 2016

Sosyal medyada takip etmek için:
İnstagram için http://instagram.com/diyetisyenserap 

15 yorum:

  1. Hayırlısı olsun Serap hanım. Hayatın - kaderin bize neler getireceğini bilemiyoruz. Önemli olan her daim güçlü kalmak ve hayata tutunabilmek. Allah yardımcınız olsun...

    YanıtlaSil
  2. Hayattaki guclu ve kararli durusunuzu cok takdir ediyorum. Guzel kizinizla keyigli ve huzurlu gunler dilerim

    YanıtlaSil
  3. Rabbim pişman etmesin hakkınıza hayırlı olur inşallah hep mutlu olun

    YanıtlaSil
  4. Serap Hanım, uzun zamandır takip ediyorum sizi ve yazdıklarınızdan anladığıma göre güçlü ve kendinize güvenen bir kadınsınız ve bunun da üstesinden geleceksiniz hayırlısıyla.

    YanıtlaSil
  5. Herkes ömür boyu sürecek diye başlar ancak mecburiyetler bazı evlilikleri bitirebiliyor. Evlenmek kadar doğal bir durum, ancak çok zor tabi. Size öncelikle sabır ve kolaylıklar diliyorum. Umarım daha hayırlı günler sizi bekliyordur...

    YanıtlaSil
  6. hayırlısı olsun, sizi daha iyi günler beklesin inşallah..

    YanıtlaSil
  7. İnanılmaz şaşırdım Serap abla. Ama hayat devam ediyor biz güçlü kadınlar için.

    YanıtlaSil
  8. yeni yolunuzda ve hayatinizda size ve kiziniza ayrica incinin babasinada bol sanslardilerim...Dilek D.

    YanıtlaSil
  9. Bundan sonra hersey daha guzel olur insallah

    YanıtlaSil
  10. Yeni hayatınız size eskisinden daha çok mutluluk getirir umarım sizi çok seviyoruz.
    Nota

    YanıtlaSil
  11. Serap Hanim,
    Sizi sessiz takip eden bir okurunuz ve yillar once benzer bir surecten gecmis bir kadin olarak kararinizi takdir ediyorum. Hersey gonlunuzce olsun. Kendiniz ve guzel yavrunuz icin en dogru karari verdiginize de eminim. Size huzur diliyorum. Unutmayin zamanla hersey cok daha guzel olacak.
    Sevgiler,
    M

    YanıtlaSil
  12. Uzun suredir sizi takip ediyorum.Nihayet kendinizi gerceklestirdiginiz icin sizi tebrik ederim. Boyle daha mutlu olacaginizdan eminim. Saglicakla kalin... -bosanmis bir kadin:)

    YanıtlaSil
  13. Öyle çok yordunuz ki kendinizi ben taa izmirden kıyamıyordum size aynı zamandada çok özeniyordum ve maşallah serap ablaya diyordum hala da öyle diyorum maşallah gücünüze kuvvetinize sizi tanımayan ben bile böyle hissettim yazamadan edemedim artık sizi seviyorum serap abla izmirden ayşen belki birgün izmire bi kaçamak yaparsınız incinizle :)gülümsüyorum size sizinde ömrünüz boyunca hep gülmeniz dileğiyle..

    YanıtlaSil
  14. Hala post yok:(

    YanıtlaSil
  15. inşallah böyle daha mutlu ve huzurlu olursunuz. çok tatlı bi kızınız var zaten bi gülüşü yeterli onun :) sorun olmazsa bununla ilgili de bi yazı yazabilir misiniz? özel hayat farkındayım ama en azından genel olarak tavsiye ve öneri şeklinde çünkü çocuğunuz yokken baya mutlu görünüyordunuz erkekler çocuk olunca daha mı sıkıntılı olmaya başlıyorlar, işten/sorumluluktan mı kaçıyorlar? evliliğe karşı hep bi önyargım ve korkum vardı bu yüzden insanların deneyimlerini hep merak etmişimdir yanlış anlamazsınız umarım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...