Eee blogun 2. yıldönümünü kutlamayı unuttuk! :(

Ama hiç hatırlatmıyorsunuz! Hadi ben hamileyim kafa mafa kalmadı ama siz de hiç blogun 2. yıldönümü oldu demiyorsunuz. 19 Şubat 2011'de yazmaya başladığım blogumun resmen 2. yıldönümünü kaçırdık! :(

Tam da o günlerde çok hastaydım şimdi hatırladım. Neyse artık olan oldu, halbuki kafamda güzel bir kutlama yapma fikri vardı. Üstüne doğumgünüm geldi geçti yine de hatırlayamadım.

O zaman herkes bu hafta bizim için 1 dilim kek/pasta vb. birşey yesin ve fotoğrafını çeksin ve bana blog kutlama başlığı altında mail atsın (seraporak@gmail.com). Ben de o fotoğrafları derleyip bir kutlama yazısı yapayım, bu fikir şu anda aklıma geldi :) bakalım kimler blogumun 2. yıldönümünü kutlayacak?

Diyetisyen Serap Orak Tufan

16 yorum:

  1. Cok iyi fikir de yakinlarda kimsenin dogum günü yok nereden bulucam pasta/kek :D
    Ama bulsam da bulmasam da mutlaka bu kolaj icin bir foto göndericem size.
    Gecmis dogum gününüz kutlu olsun.Bebeginiz hayirli olsun,dört gözle bekliyoruz.
    Bir de cok gecmis olsun,umarim daha iyisinizdir.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Blogunuzun yıl dönümü ve geçmiş doğum gününüz kutlu olsun:) Sevdiklerinizle birlikte;sağlıklı ve mutlu nice uzun yıllar geçirir; uzun yıllar blogunuzu devam ettirirsiniz inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba serap hanım blogunuz ve hamileliğiniz hayırlı olsun sizin sıkı bir takipçiniz olarak sormak istiyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olun sixe güveniyorum ben 17 yaşında bir genç kızım ve kilom psikolojik sebeplerden dolayı çok düşük kilo alma korkum var bunun için destek almam gerekiyor ama şuanki kilom destek almaya müsait değil evet şuan kilo almaya çalışıyorum fakat herşeyi hesaplıyorum buda beni inanılmaz yıpratıyor çikolatayı bile zorla yiyorum bütün uzmanlar tüm yiyecekleri kötülüyor herşey zararlı onlara göre ve saçma sapan diyet programları bide sizden öğrenmek istiyorum size göre sağlıklı yiyecek ve sağlıksız yiyecek kavramı nedir ve korkmadan yiyebileceğim yiyecekler nelerdir lüttfen yardımcı olun sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, takibe devam ederseniz çok sevinirim :)
      Gelelim konuya, anladığım kadarıyla sizinki yiyip kilo alamamak durumu değil. Siz yemekten ve kilo almaktan korkuyorsunuz ki bu da oldukça ciddi bir mesele, çünkü kilonuz düşük olduğuna göre anoreksiya eğiliminiz var demektir. Acilen bir psikolog ve diyetisyen desteğiyle sağlıklı günlere başlayabilirsiniz. Bu konuları burada kısaca anlatmam mümkün değil malesef, çünkü kısa değil. Blogu baştan beri okursanız her türlü yiyeceği yediğimi ve çeşitli beslenmeyi önemsediğimi görürsünüz. Üstelik kilo da almıyorum. Lütfen herşeyden yemeye çalışın...

      Sil
  4. Geçmiş doğumgününüzü, blog yıldönümünüzü kutlarım. Umarım yeni yaşınız size güzel kızınız İnciyle birlikte nice güzellikler getirir :)

    Siz böyle yazınca diyetten sıkılmış olmanın psikolojisiyle de gaza gelip pasta yedim ama fotoğrafını çekmeyi unuttum :) Seneye fotoğraflı kutlarız artık :)

    Sevgilerle, Esra

    YanıtlaSil
  5. Serap hanım bloğunuzun 2.yıl dönümü ve geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.Aileniz ve sevdiklerinizle uzuuuuuuuun mutlu yıllar dilerim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. leyla sönmez7 Mart 2013 18:29

    Merhabalar Serap hanım,
    ben sayfanızı yaklaşık 1 senedr takip ediyorum hatta siteyi bastan sona 3-4 defa okumuşluğum vardır.Benim size 1-2 sorum olacak şu an diyetteyim ve kendimce internetten bulduğum GI diyetini yapıyorum.Benim sorum hazır çorbalarla ilgili içinde şeker olduğu yazıyor ben diyete başladığımdan beri ağzıma şekerli bişey sürmedim (1 aydır).Listemde de örneğin mercimek corbası var ve ben hazır çorbayı çok seviyorum içmemde diyetim açısından bi sıkıntı olur mu?
    2.si de salça konusunda salça diyette zararlı diye duydum katılıyor musunuz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. GI diyeti glisemik indekse göre yapılan bir diyet diye hatırlıyorum o nedenle yiyeceğin içindeki karbuonhidrat önemli. Hazır çorbalarda ve pek çok gıdada şeker veya nişasta oranı yüksektir. Ev çorbası yemeniz daha iyi olur.
      Salça konusunda zararı olduğunu düşünmüyorum tam tersi çok severim ve de içeriğindeki yoğun likopen nedeniyle iyi bir kansere karşı koruyucudur.

      Sil
  7. SABAHLARI DA DAHİL KARNIM ÖYLE BİR ŞİŞİYOR Kİ.. BUNUN SEBEBİ NE OLABİLİR? 6 AYDIR ADETİM GECİKTİ BUNDAN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR Mİ? NE ÖNERİRSİNİZ LÜTFEN YARDIM EDİN, LÜTFEN :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle hormonal bir sorununuz olmalı öncelikle bir jinekoloğa gitmelisiniz.

      Sil
  8. Nice nice,sağlık,cici paylaşımlarla neşe ve umutla dolu paylaşımlara :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...