3 Şubat 2015 Salı

Nihayet arka arkaya 3. günü de yazmaya fırsat buldum. Aslında bulmadım, yarattım çünkü resmen bunun için uykumdan fedakarlık yapıyorum.

Güne İnci ile beraber 08.10'da başladım. Biraz güldük eğlendik. Her sabah olduğu gibi ilk iş Pepee'yi açtık. O izlerken ben de kahvaltısını hazırladım ve yedirdim.


Bu sabah kahvaltımın fotoğrafını çekebildim. Her zaman ki gibi kaşarlı tost yedim :) Bu sefer ki kaşar peyniri babamın yurt dışından getirdiği peynir ve ekmek ise Doygun'un tam buğday ekmeği. Yanında da tam yağlı günlük sütümü içtim.

Ofise gidince büyük bir kupa dolusu kahvesi çok yoğun olmayan hazır kahve içtim.


İşim çok yoğun olduğu için öğle yemeğimi biraz geç yedim. Yemekte kıymalı ıspanak, bulgur pilavı ve yoğurt vardı. Pilav yediğim için ekmek yemedim.


1 fincan da kahvemi içip işime devam ettim. Böyle günlerde ofiste beraber bile olsak İnci'yle pek ilgilenemediğim için huysuz oluyor. Bugün o kadar çok konuştum ki boğazım tahriş oldu. O nedenle 1 fincan Doğadan ayvalı ıhlamur içtim.

Doğadan ayvalı ıhlamur

Son randevumdan önce de bakıcının hazırladığı küçük bir porsiyon meyve tabağını da bitirdim.



Bu tabağı çok tuttum, çok pratik oluyor :) eşim iyi ki almış Mudo'dan

Evde dün akşam yaptığım (akşamları sonra ki günlerin yemek işleri de var!!!) yeşil mercimekli erişteli çorba vardı ama suyunu iyice çektiği için ben de onu yemek gibi yedim, yanında da annemin önceden dondurup buzluğa atığı köftelerden pişirdim. 3 tane de köfte yedim. Yine ekmek yemedim.

Sonra günün 2. tek şekerli Türk Kahvesini içtim.


Bugünün yorgunluğunu atmak için biraz kırmızı şarap içmek istedim. 1,5 kadeh kırmızı şarap içtim. Kadeh büyük değildi ama bana çok iyi geldi. Yanında laf olsun diye 3-5 tane beyaz leblebi yedim. Yatmadan önce de 1 kase çekirdek yedim.

Saat 00.30'u geçiyordu ki yatmaktan vazgeçip blog yazayım dedim. Onu bitirip yatmam 01.30'u buldu.

Gecenin sonra ki maceralarını yarın ki serüvenlerimde yazacağım :) Takipte kalın...

Diyetisyen Serap Orak Tufan

Sosyal medyada takip etmek için:
İnstagram için 
http://instagram.com/diyetisyenserap 
Twitter için  https://twitter.com/DiyetisyenSerap 
Facebook için  https://www.facebook.com/pages/Kendinize-%C4%B0yi-Bak%C4%B1n-Beslenme-

5 yorum:

  1. merhaba serap hanım. hamileyken de çok fit görünüyorsunuz. hiç kilo almamış gbi duruyorsunuz. boyunuz kaç acaba? bn de şu an 6 aylık hamileym 3 kilo aldm ama kilo almaktan da ödüm kopuyr :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba sizi bu aralar takip ediyorumm. önceleri çok tuhaf geldi şimdi çok hoşuma gidiyor hatta yazma ihitiyacı duydum:) bişey sora bilirmiyim yoğurdu biraz abartsak pilavı yemesek olurmuuu

    YanıtlaSil
  3. serap hanım hergün bilgisayarı açar açmaz ilk sizin bloğunuza bakıyorum =) tekrardan yazmaya başladığınız için çok mutluyum =) lütfen bu sefer bizi ihmal etmeyin =) sayenizde yasak bilmeden canım ne çekerse abartmadan yiyorum ve yürüyüş yapıyorum. henüz yeni başladığım için bir fark olmadı ama ben azimli ve inançlıyım =)
    Güzel kızınız inciye, değerli eşinize ve özellikle büyük saygı duyduğum size sevgilerimi gönderiyorum..
    (İzmirden Yeşim)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Serap Hanım,

    Uzun süre önce blogunuzu keşfettim. Bir sene boyunca yediklerinizi yazarak normal kilolu ve beslenme hakkında bilgi sahibi bir insanın nasıl beslendiğini aktardınız. Ardından hamilelikteki beslenme sürecinizi ve hamilelikten sonraki beslenme sürecinizi aktardınız.

    Bunların tamamı önemli, ilgilenenler takip edebilir. Yalnız şimdi başka bir aşamaya geçmeniz gerekiyor gibi gelmiyor mu size de? Yediklerinizi sonsuza kadar yazamazsınız :) Yine faydalı ve farklı bir deneysel çalışmanızı takip etmek isterdim.

    Hoşçakalın,
    Aylin

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...