15 Şubat 2016 Pazartesi / 7. iş yıl dönümüm

7. yıl dönümü :)

Yeni bir haftaya başladık. Bugün aynı zamanda iş yerimin kuruluşunun 7. yıldönümü. 15 Şubat 2009'dan beri Ataşehir'de aynı ofiste danışanlarıma hizmet veriyorum. Bu kadar yıldır bana güvenen ve destek olan tüm yakınlarıma ve danışanlarıma çok teşekkür ediyorum. Tek başına bir iş kurup, üstelik de asistansız bunca yıl çalışabilmek azim, istikrar ve büyük emek gerektiriyor. Bu sene yıldönümüme yetişmese de danışanlarıma ufak bir sürprizim olacak. Şimdilik hazırlanmasını bekliyorum :) Anti-organizasyon insanı olarak bugün için bir kutlama yapmayı düşünmedim de, bir hazırlık yapmadım da. Birkaç şeyi bir araya denk getirip kutlarım artık :)


Bu sabah kahvaltıda yine kaşarlı tost yedim ama süt içemedim çünkü evde günlük süt bitmişti. Yanında küçük, lezzetli domateslerden yedim.

Ofise gidince eşimin bana yılbaşında hediye ettiği kupamla kahvemi de içtim. Bugün aslında randevularım yoğundu ama bazıları iptal olunca tüm günün açığa çıktı. Ben de eşimle beraber Kadıköy'e gittim. Eşimin bazı önemli işleri vardı. Fırsat bu fırsat Kadıköy'de Mozaik Cafe'de yemek yedik. Ben sadece ıspanaklı, beşemal soslu ve kaşarlı bir krep yedim. Yanında da biraz salata vardı. Salatama çok az hardal koydum.

Ispanaklı krep- Mozaik Cafe Kadıköy


Havanın güzel olması sayesinde biraz dükkan gezme imkanımız da oldu. Kadıköy'de çok güzel mekanlar ve orjinal ürünler satılan dükkanlar açılmış. Vaktimiz olmadığı için çok yere gidemedik ama Çiçek İşleri ismindeki ahşap ürünleri satan mağazayı çok beğendim. Kendime bir bardak altı ve süs ev aldım :) Eşim olmasa o dükkanda 4 saat falan kalabilirdim, ucuz atlattık yani :)




Sonra Üsküdar'dan Berra'yı okulundan alıp Ataşehir'e döndük. Bunlar da Üsküdar manzaraları :)



Ofise dönünce bir yorgunluk kahvesi içtim, tabi ki yeni aldığım süslerimle beraber :)


Bu akşam için balık almıştık. Annem balıkların bir kısmını tavada kızartmış maalesef. Bir yandan iyi olmuş (tabi lezzet açısından), bir yandan da kalorili olmuş. Neyse dikkat etmeye devam ediyorum hala.

Izgara istavrit, hamsi tava

Tabağımdaki bu balıkları yedikten sonra bir bu kadar daha balık yedim diyebilirim. Çok güzel olmuştu, dayanamadım. Ama hiç ekmek yemedim. Biraz patates salatası yedim o kadar.


Bütün akşam başka bir şey yemedim, sadece 1 kahve içtim o kadar. Sonra eşim yerken 2-3 dilim de armut yedim. Bugün biraz yağlı beslenmiş oldum ama toplam beslenmem çok fazla değildi.

Diyetisyen Serap Orak Tufan

Sosyal medyada takip etmek için:
İnstagram için 
http://instagram.com/diyetisyenserap 
Twitter için  https://twitter.com/DiyetisyenSerap 
Facebook için  https://www.facebook.com/pages/Kendinize-%C4%B0yi-Bak%C4%B1n-Beslenme-

13 yorum:

  1. Tebrik ederim. Hem diyetisyen, hem anne hemde blog yazarı olmak zor. Değerli vaktinizi buraya ayırdığınız için minnettarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin gibi samimi blog dostlarım olduktan sonra tüm enerjimle yazmaya devam edeceğim :)

      Sil
  2. İş yıldönümünuz kutlu olsun Serap hanım. Nice 7 senelere.sevgiler

    YanıtlaSil
  3. balıkları kafalı olarak hiç sofraya getirmemm :(
    bu kadar kahve içip uyuya biliyorsanız iyiymiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşim de sevmiyor böyle kafalı olmasını ama ben bazı balıkların yanak etlerini bile yediğim için seviyorum :) Elimde kahve kupasıyla uyuyakaldığımı bilirim üniversitedeyken :) hiç sorun olmuyor.

      Sil
  4. Serap hanım ahşap bardak altının fiyatı nedir:)

    YanıtlaSil
  5. İyki Geldiniz :) Hiç Gitmeyin :)

    YanıtlaSil
  6. Röportajınızı çok beğendim :))) Büşra.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Büşra Hanım :) acaba bu tüm yorumlar aynı Büşra mı? ;)

      Sil
    2. Evet aynı :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...