4 Şubat 2016 Perşembe

Bugün ve yarın çalışmıyorum kendime kafa tatili verdim :) Aslında belki Antalya'ya giderim diye günlerimi kapatmıştım ama annemler erken gelince gidemedim. Yine de 2 günümü kapattım. Ufak bir ofis dışı molaya ihtiyacım vardı.



Sabah biraz geç kalktım ve oyalandım. İnci'nin kahvaltısını hazırladım, yedirdim, biraz evi topladım. Saat 11.30 civarı yine kalori kısıtlaması amacıyla 1 bardak süt içtim, 1 tane de muz yedim. Pes etmek yok verilecek bu son alınan kilolar!


Bugün biraz gezmek için Akasya AVM'ye gittik. Gidince önce bir yemek yedik çünkü sabah az yemiştim çabuk acıktım. Kirpi Cafe'de mantarlı, tavuklu, erimiş kaşarlı ve soslu bir salata yedim. Sosu nedeniyle çok masum olmayan bir salataydı ama yine de diyete uymuş hissi veriyor. Yanında sadece bu 2 dilim kıtır ekmeği yedim. O kadar inceydi ki.


Çok gezince yorulduk, saat 16.30 civarı 1 tane şekersiz Türk kahvesi içtim ve yanındaki bitter kare çikolatayı yedim.



Eve gelip yemek yememiz saat 19.30'u buldu. Yaklaşık 6 kaşık kadar yeşil mercimek yemeği, 4 kaşık domatesli makarna ve 4 kaşık da zeytinyağlı pırasa yedim. Hiç ekmek yemedim. 2-3 dilim de kuru soğan yedim.



Yemekten sonra 1 fincan daha şekersiz kahve içtim. İlerleyen saatlerde de annemin babam için yolluk olarak yaptığı lor peynirli poğaçalardan 1 tane tadımlık yedim. Eeee insan hergün ev poğaçası bulamıyor :) Yanında 1 bardak da çay içtim.




Ellerine sağlık annem çok güzel olmuş :)

Bu satırları yazdıktan sonra da eşimin ayıkladığı nardan yemeyi düşünüyorum :) Bugün biraz az su içtim sanırım...

Narımı da yedim :)

Diyetisyen Serap Orak Tufan

Sosyal medyada takip etmek için:
İnstagram için 
http://instagram.com/diyetisyenserap 
Twitter için  https://twitter.com/DiyetisyenSerap 
Facebook için  https://www.facebook.com/pages/Kendinize-%C4%B0yi-Bak%C4%B1n-Beslenme-

2 yorum:

  1. iyi gidiyor diyetiniz..ogle ve aksam yedikleriniz ayni ama sabah kahvaltisindan mi kismayi tercih ediyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ana öğünlerden kısmayı pek sevmiyorum çünkü çabuk acıkıyorum. Kahvaltıyı pek sevmediğim için sabah çok yemeyi aramıyorum. Zaten normal günlerde de o nedenle tost yemeyi tercih ediyorum :) bence de iyi gidiyor, cozutmadım hala...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...