7 Şubat 2016 Pazar

Offff bugün korkunç bir gün!!!!

Tam anlamıyla akşamdan kalma oldum :( Çok içmişim, fazla yemek yemediğim için sanırım çok çarptı. Zaten eve saat 02.00'de geldik. Sabah yataktan kalkamadım. Eve gelir gelmez sızıp uyumuşum. Önce sabah 10.30'da uyandım. Sonra ara ara uyanarak en son yataktan 13.30'da çıktım. Korkunç bir baş ağrım ve mide bulantım vardı. Çok nadiren böyle oluyorum, çünkü fazla içmiyorum ama dün akşam sınırımı çok aşmışım. Sanırım az yemek yememin de bunda katkısı oldu.

Önce 1 elma yedim ki şekerim yükselsin diye. Sonra eşimle kahvaltı yaptım. Bir süre sonra bulantıdan yediklerimi çıkartmak zorunda kaldım :( Tüm gün yattım. Bol bol su içtim. Akşama doğru 1 dilim ekmek ve 1 kase mercimek çorbası yedim. Sonra biraz düzeldim.


Akşam yemeği olarak mantı yemeye karar verdik. Tüm gün bir şey yiyemeyince kendimi mutlu etmek istedim :) Bol sarımsaklı yoğurtla ve salçalı sosla 1 tabak dolusu mantı yedim. Karaciğerime iyi gelsin diye de 5-6 kaşık zeytinyağlı kereviz yedim. 


Bu kadar içtiğime çok pişman oldum çünkü berbat bir gün geçirdim. Neyse ki annem evde de İnci ile ilgilendi yoksa hiç halim yoktu. Sanırım 3 ay şarap görmek istemiyorum (içerken iyiydi tabi :)

Sonra günün ilk ve tek kahvesini içtim. Tüm gün bolca da su içtim.


Akşam blogumu yazdım. İşim bitince eşimin hazırladığı meyveleri yedim.

Gece 00.00 civarında 1 minik kase kadar Elazığ leblebisi yedim. Çünkü çok acıkmıştım.


Diyetisyen Serap Orak Tufan

Sosyal medyada takip etmek için:
İnstagram için 
http://instagram.com/diyetisyenserap 
Twitter için  https://twitter.com/DiyetisyenSerap 
Facebook için  https://www.facebook.com/pages/Kendinize-%C4%B0yi-Bak%C4%B1n-Beslenme-

2 yorum:

  1. Geçmiş olsun. Bana da oldu aynısından, özelikle partilerde yemeyi unutup, elindeki kadehi farkında olmadan içiyorsun. Şaraptan vazgeçilmez..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...