20 Nisan 2016 Çarşamba

Dün tığ örmenin aşkıyla geç yattım ama güne erken başladım. Örgümün büyük bölümü bitti, bu akşam da kalanını tamamlarım.


Bu hafta yediklerimin miktarını azalttığım için daha tok kalmak için sabah kahvaltımın içeriğini değiştirdim. 1 yumurta, 4 kaşık lor peyniri ile yapılmış yağsız omletimin yanında 1 bardak süt içtim ve içini İnci'nin kahvaltısına koyduğum ekmeğin kenar kısımlarını yedim.




Ofise gidince 1 fincan kahvemi de içip güne başladım. Kahvemi çoğunlukla soğuk içiyorum. Hem kendimi işe kaptırdığım için içmeyi unutuyorum hem de galiba biraz da öyle seviyorum :)

Bugün çok yoğun olduğum ve yemeğe çıkmaya vaktim olmadığı için evden yemek getirdim. Dün pişirdiğim enginardan yememiştim. Bu öğlen 1 tane yedim. Yanında da 3 dilim Wasa ekmeği yedim. Enginar harika olmuş, ellerime sağlık :)

Öğleden sonra randevu arasında kahve molası verip yanında da 2 tane Komşufırın'dan bademli biscotti yedim. 



Evde dünden kalan yemekler vardı. eve gidince hazır yemek olması çok güzel ama sanırım yarına kalmayacak. Yeni pişirmeye de vaktim yok.



2 kepçe kadar sütlü şehriyeli mantar çorbası yedim.  Yoğurtla beraber 1 tane kıymalı biber dolması ve 2 tane de boş biber yedim. Eşimin yaptığı salatadan da bolca yedim. Hiç ekmek yemedim.






Yemekten sonra örgümü bitirirken 1 fincan kahve içtim yanında 15-16 tane kadar da Peyman'ın vişne kurularından yedim. Bu ürün yeni çıkmış. Ben bayıldım, hastası oldum. Bence siz de deneyin, özellikle ekşimsi tatları seviyorsanız…



Minion cep telefonu kılıfı
Eveeeett bu da ördüğüm iphone 5s için uygun Minion cep telefonu kılıfının bitmiş hali :) Pinterest'ten bakıp birkaç modeli gözüme kestirerek kendi modelimi oluşturdum. Örmesi kolay bir model. 2 akşamda bitirmenin verdiği haklı gururu ve geç yatmanın verdiği gerçek açlığı yaşıyorum :) O nedenle 1 çay bardağı kadar süt içip yanında da 8 adet kadar Nesquik çokokare kıtırlardan yedim.



Bugün de böyle hasarsız bitti :) sağlıklı beslendiğim ve iştahıma hakim olabildiğim için çok mutluyum. Sizden ne haber?

Diyetisyen Serap Orak Tufan

Sosyal medyada takip etmek için:
İnstagram için 
http://instagram.com/diyetisyenserap 

4 yorum:

  1. Ooo bizden ne haber hiç sormayın valla bi kaçamaklar bi kaçamaklar...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Serap hanım sizi cok seven bloger dostunuz olarak tekrar yazmaya başlamanıza çok seviniyorum.Benim cephemden güzel haberlerim var çünkü haziran ayında doğum yaptığım için yaklaşık 4 kilo fazlam vardı ve 2 ay icinde hepsini verdim. 38 yaşında 1.60 boy 51 kilo ve 2 çocuk annesi olarak kendimle gurur duyabilir miyim sizce..Sayenizde çok sey öğrendim tekrar teşekkür ederim öpüyorum ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasınız! Maşallah diyelim, sizi tebrik ediyorum. Sevgilerimle...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...