3 günlük Antalya kaçamağı (19-22 Ağustos 2014)

Salı günü iş çıkışı kız kardeşim Semra beni ofisten aldı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na bıraktı. İnci ile beraber ilk yalnız seyahatim olduğu için endişeliydim. Biraz yorucu oldu çünkü sırt çantam çok ağırdı, blog yazacağımı düşünerek bilgisayarımı da yanıma almıştım. Ama malesef yazamadım çünkü hiç fırsat olmadı. Kızım uçakta yine hiç sorun çıkarmadı, kalkış sırasında emzirdiğim için uyudu ve uçak Antalya'ya inene kadar hiç uyanmadı. Dönüşte de emzirmeme gerek bile kalmadan ağzında emziği ile uyuyakaldı. Canım benim, harikasın maşallah…



Bu postta Antalya günlerimde tek tek yediğim herşeyi yazamayacağım ama çektiğim bazı fotoğrafları yayınlayacağım. Malesef her şeyi çekme imkanım da olmadı. Açıkcası biraz çekirdek, cips, kurabiye ve dondurma kaçamaklarım da oldu :) 1 kez Terracity Midpoint'de yemek yerken 1 kadeh şarap ve 1 kez de Lara Dido Beach'de 1 şişe bira içtim.



Genel olarak annemin ev yemeklerini yedim. O kadar çok çeşit yapıyor ki yemeye sıra gelmiyor. Sürekli tok olunca meyve yemeye bile fırsat kalmıyor. Annemin harika yemeklerini blog okurlarım bilirler. Antalya'ya giderken özellikle sebze yemekleri yapmasını istemiştim, çok seviyorum. Sebzesiz yaşayamam :)



İnci bu sefer denize girdi yupppiii! :)) tabi denizin suyu hamam suyu gibi sıcak olduğu için çocuk üşümedi ve daha çabuk uyum sağladı. Bense bu durumdan hiç hoşlanmadım çünkü soğuk deniz severim. 2 gün deniz ve plaj sefası yapabildik ama uzun kalamadık sadece ortalama 3 saat kalabildik. Sonuçta İnci denize alıştı. Eylül ayında bir haftalık Bodrum tatilimiz olacak, umarım güzel geçer.

Tedirgin yüzücü :)

Kum prensesleri Berra ve İnci

Annesinin kahveci kızı :)

3 günlük tatil çabuk bitti tabi. Antalya çok sıcaktı! Klimasız yaşanmıyor…

Akdeniz Dondurma

Diyetisyen Serap Orak Tufan

Sosyal medyada takip etmek için:
İnstagram için http://instagram.com/diyetisyenserap 
Twitter için  https://twitter.com/DiyetisyenSerap 
Facebook için  https://www.facebook.com/pages/Kendinize-%C4%B0yi-Bak%C4%B1n-Beslenme-Dan%C4%B1%C5%9Fmanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1/130475260372458

1 yorum:

  1. annenizin yemeklerinin tadını bilmesekte görüntü çok güzel :) bu kısa tatil umarım iyi gelmiştir size.sevgiden hiç bahsetmiyosunuz bu aralar? (g.antep)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...