3 Mayıs 2016 Salı

Çok geç yattığım için sabahları çok zor kalkıyorum. Aslında daha erken kalkabilsem uzun uzun rahatça bir kahvaltı yapabilirim ama nerde bende o yürek :)

Yine kaşarlı bir tost ve yanında haşlanmış 1 yumurtanın sarısını yedim (beyazını sevmiyorum). Yumurta yediğim için mi bilmiyorum bugün süt bana fazla geldi. Birkaç yudum alıp bıraktım. Domates, salatalık da yedim.

Ofise geçince 1 fincan espresso içtim.


Bugün de bir danışanım bana Kastamonu'dan gelen yeşil eriklerden getirmiş, nasıl tazeler anlatamam, üzerindeki yaprakları bile solmamış. Sizin için de yedim :)


Öğle yemeği için  eve gelmeye fırsatım oldu. Son dakikada randevularım değişince benim de planlarım değişebiliyor. Bu da bana iyi geldi. Böylelikle dışarda yemek zorunda kalmadım. Yemekte 2 tane haşlanmış tavuk baget ve tavuk suyuyla yapılmış pirinç pilavı yedim.



Sonra evde 1 fincan daha kahve içeyim dedim. Çok oyalanmadan yeniden ofise geçtim.


Akşam yemeği için herkesi mutlu edecek bir yemek yapalım dedik. Eve biraz geç geldiğim için en pratiğinden mantı pişirdim. Eşim de bir salata yaptı. 1 tabak bol yoğurtlu, az yağlı soslu bir mantı yedim. Yanında 1 kase salata ve 5 adet de zeytinyağlı yaprak sarması yedim. Kardeşim getirmiş bize de kısmet oldu.


Yemekten sonra 1 fincan daha kahve içtim. Bugünü 3 fincanla kapattım.

İnci yattıktan sonra da blog yazarken biraz yeşil erik yedim. Başka bir abur cubur tüketme eğilimim olmadı. Akşam yine tığ-örgü işlerime de dönmek istiyorum ama akşamım o kadar yoğun geçiyor ki zaman olmuyor. Bu akşam yarın için bezelye yemeği bile pişirdim. Çünkü çok pratik, dondurulmuş bezelye alıyorum.

Gayet sağlıklı beslendim :)

Diyetisyen Serap Orak Tufan

Sosyal medyada takip etmek için:
İnstagram için 
http://instagram.com/diyetisyenserap 

3 yorum:

  1. Geçmiş olsun en tatlı diyetisyen. Sizden çok şey öğrendik öğrenmeye de devam ediyoruz, yazmayı hiç bırakmayın, seviliyorsunuz :)
    Nota.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adınız çok güzelmiş :) kucak dolusu sevgiler...

      Sil
    2. Çok teşekkür ediyorum, annem piyanist :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...