19 Ekim 2017 Perşembe

Nasıl ama baya baya moddayım, sizi ihmal etmiyorum :)

Bu sabah daha az yaktığım kaşarlı tostumla kahvaltımı yaptım. 1 bardak da günlük süt içtim. Yine Uno siyez buğdaylı ekmeğimle yaptım. Kaşar peyniri de babamın Bulgaristan'dan getirdiği peynir. Yani tam bir tost aşkı benim ki :)

Ofise gidince 1 fincan çözünür kahve içtim. Yine filtre yapmaya üşendim. Keşke ofise gittiğimde kahvem hazır olsa, asistansızlık da zor yahu. Yaş ilerledikçe insan konfora ihtiyaç duyuyor. Aslında ihtiyaç demeyelim de istek diyelim.

Öğlen yemeğimi yine Ataşehir Değirmen'de yedim. Yeni okuyanlar için yazayım. Bana en yakın nokta. Ofisimin altında çünkü. O nedenle çoğunlukla orada yiyorum. Buradan Nilüfer Hanım'a da selamlarımı yazayım. Sırf onun güler yüzü için gidilir yani, öyle tatlı bir kadın :)


Yemekte lavaşa sarılı tavuklu mantarlı bir tercih yaptım, yanındaki salatayı da yedim.

Yemekten sonra dışarda işlerimi halledip, markete de uğrayıp ofise döndüm. Dönünce aldığım mandalinalardan 2 tane yedim.

İşim bitince fırladım kızımı almaya gittim, günün en güzel 2. anı bu. 1. si sabah uyanınca onu görmek, 2. si akşam iş çıkışı onu almaya gitmek. İnsanın canının yarısını almaya gitmesi acayip bir durum.


Yemekte kalan pırasayı yedim. Yanında 1 dilim ekmek yedim.  Pırasalı fotoğraf benim, köfteli fotoğraf İnci'nin yemeğidir. Bazen İnci'nin ne yediğini soranlar da oluyor bu sefer göstereyim dedim.


Yemek sonrası kendime duble bir kahve yaptım ve 4 tane de kuru hurma yedim.



İlerleyen saatlerde, İnci uyuyunca 1 kutu bira içeyim demiştim ama fırsat olmadı. Yarına kaldı artık.

Yatmadan önce 1 küçük sosluk dolusu beyaz leblebi yedim. Yine sağlıklı beslendiğim için huzur içinde yattım diyebilirim. Ama dur şimdi, mutfağa girip çıktıkça ağzıma 2 küçük anasonlu galeta ve 2 adet badem atmış olabilirim :)

Diyetisyen Serap Orak

19 Ekim 2017

Sosyal medyada takip etmek için:

İnstagram için http://instagram.com/diyetisyenserap 

1 yorum:

  1. Harikasınız.Düzenli yazmaya devam inşallah ��

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...