2 Ekim 2017 Pazartesi

Merhaba ihmal ettiğim blogum ve blog okuru dostlarım,

Ekim ayını ve haftayı beraber açalım istedim. Yazmak isteyip yazamadıkça bu işin çok uzadığının farkındayım. Ufak da olsa bir yerden başlamam gerek artık. Kimse durduğu anda koşmaya hazır değildir, küçük adımlarla yola başlamak en iyisi bence :)

Diyet açısından yeni sezonumuz, mevsimsel açıdan da sonbaharımız hoş gelmiş, umarım hoş da bulur ;) Bu mevsimi yazdan daha çok sevdiğim için belki de yazma enerjisi bulmuş olabilirim. Kısa bir özet geçeyim bari...

2 hafta önce evimi taşıdım. Her şeyimi kendim kolileyip yerleştirdiğim için çok yoruldum. Annem sağolsun son 1 aydır yanımdaydı ve İnci ile ilgilendi. Artık çok az yapılacak iş kaldı. Evim işime daha da yakınlaştı. Artık çoğunlukla işten eve, evden işe yürüyorum. Bana egzersiz imkanı da çıktı yani :) 1 yıl önce eşimden ayrılmama rağmen aynı evde yaşamaya devam ettiğim için yeni bir hayata başlamış gibi hissetmiyordum, sanki bu eve taşınmam benim için yeni bir başlangıç gibi oldu. Belki de kendimi hep buna ayarladığım için son 1 yılda başladığım her şeyi yarım bırakmış bile olabilirim. Bilemiyorum. Fazla düşünüp devreleri yakalı çok oldu, artık adım adım gidiyorum.

İnci kreşine bu aydan itibaren devam edecek, okula gitme mesafemiz biraz uzadı, sabahları İnci ile de yürüme aktivitemiz olacak artık. Eğer her sabah yollarda "okula gitmicem" diye ağlayan 4 yaşında bir kız ve sabrının sınırlarında sakin kalmaya çalışan bir anne görürseniz o biz olabiliriz. Korkarım yakında bütün mahalle bizi tanır :(

Biliyorsunuz bu blogu 2011 Şubat ayında yazmaya başlamıştım. O zaman İnci yoktu. Kendime ve işime ayıracak daha çok zamanım vardı. Ama hayat değişiyor, öncelikleriniz ve tercihleriniz değişiyor. Yorgunluğumuz kat ve kat artıyor. Yine de hala yazmak ve sizinle aramdaki bağı korumak istiyorum. Benden bıkmayan, tembelliğimi anlayışla karşılayan ve bana samimi enerjisini gönderip takip etmeyi bırakmayan tüm blog dostlarıma kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Yıkılmadım, ayaktayım :)

Sevgilerimle

Diyetisyen Serap Orak
2 Ekim 2017 Pazartesi

6 yorum:

  1. Arzu Çeviroglu2 Ekim 2017 17:58

    Seviyorum seni..
    Sen bunun da altindan kalkip, güzelce blogunu yazmaya devam edersin güzel diyetisyenim.. Şansin açik olsun..Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. tekrar yazmanıza çok sevindim 😊

    YanıtlaSil
  3. Hersey gonlunuzce olsun.sevgiler..sehla

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldin! Büşra :)

    YanıtlaSil
  5. Biz buradayız... Allah kolaylık versin.

    YanıtlaSil
  6. Serap hanım özlemişim sizii🤗

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...