5 Şubat Salı 2013

Çalışma saatimi 10.00'da başlatmam harika oldu. Artık sabahları hiç uykusuz kalkmıyorum ve kolayca taksi bulabiliyorum. Sanırım bundan sonra bu program böyle gider :) Zaten akşam işten geç çıkan meslekler sabah da güne geç başlamalı.

Kahvaltıda dünden kalan yarım simiti kaşarlı tost yapıp yedim, yanında 1 bardak sütümü içtim.

Bugünkü programım yoğun o nedenle tüm gün ofiste olacağım. Malesef evden yemek getirmedim, sadece pırasa vardı.Onu da akşam yerim diye düşündüm. Öğlen ne yesem?

Yemeğimi Değirmen'den sipariş verdim. Dün hiç et türü birşey yiyemediğim için bugün köfte yemeye karar verdim. Köfteyle beraber pirinç pilavı getirmişlerdi ama ofisteki bulguru yemeyi tercih ettim.

12.30
6 adet değirmen köfte
4 kaşık bulgur pilavı
Çoban salata

Saat 16.00'da 1 tane golden elma yedim. En sevdiğim elma bu :)

Bugün çok yoğunum, randevularım ve ziyaretçilerim fazla. Her gelen büyüyen karnımın farkına varıyor. Artık tam bir hamile görünümündeyim :) Kendime yeni elbiseler almaya başlasam iyi olacak. Koca bir göbekle hala günlük elbiselerimi giyiyorum..

Akşam iş çıkışı kardeşimin evine gittim. Eşimin yüksek lisans dersleri başladı artık hep geç gelecek. Yalnız yemek yememiş oldum.

19.30
6 kaşık kuru fasulye
5 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık yoğurt
Birkaç dilim de salatalık turşusu yedim.

Yemekten bir süre sonra 1 dilim cevizli kek yedim. Haftasonu kardeşim yapmıştı. Dolapta beklemiş keki daha çok severim. Kek yeni piştiğinde çok hoşuma gitmiyor nedense.

Eve dönünce 1/2 portakal ve 1/2 elma yiyerek bu akşamı kapatmış oldum.

Yarın 15.30'a kadar boşum. Evde annemle güzel bir kahvaltı yaparım artık. Sonra da Berra'ya özel bir etek almaya çok sevdiğim bir danışanımın bebek&çocuk mağazasına gideceğiz.

Diyetisyen Serap Orak Tufan

5 Şubat Salı 2013

4 yorum:

  1. bugün artık et yiyin serap hnm kızancıkınız et yesin:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blogunuzu yaklaşık bir saat önce keşfettim ve şuan çok mutluyum!Öncelikle teşekkür ediyorum bilgilerinizi bizlerle paylaştığınız için.Ben yaklaşık 1 haftadır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama şuan yediklerinize bakınca şaşırıp kaldım sadece 3 öğün ve genel ağırlıklı olarak sebze ve meyve yiyorum akşam 6 dan sonra bir şey yemiyorum ama gece çok acıkıyorum tabi.Yaşım 19, 165 boyum ve 51 kiloyum ama size bakıyorum 54 kilo olduğunuz zamanlarda bile benden zayıf görünüyorsunuz benim yağ oranım çok yüksek sanırım :( Çok korkuyorum şimdi bu kadar yersem yine 53 olurum diye tavsiyeniz var mı ve spor yapıyor musunuz? şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takip ederseniz tüm tüyoları öğrenmiş olursunuz zaten :) teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yağ oranı çok önemli. Bence biraz kas kazanıp kilonuzu arttırmalısınız.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...