Hamilelikte 19. hafta

19. hafta

Bugün kızımla 19. hafta dönümümüz, kutlu olsun! :) 

Ama malesef ben çok hastayım ve bugün tadım yok. Nezle virüsünün bir kez girdiği evde nasıl herkes hasta olursa eşimden birkaç gün sonra da ben hasta oldum. Salı akşamından beri bu durumdayım. İlaç da alamıyorum.

Dün gecem çok kötü geçti, hiç uyuyamadım, hatta o kadar hasta hissediyordum ve her yerim ağrıyordu ki gecenin bir yarısı oturdum yatakta ağladım durdum. Eşim sağolsun sakinleştirdi de o şekilde biraz uyumuşum. Neyse ki ateşim çıkmıyor.

Bu hafta böyle geçti artık, bırakın blog yazmayı, blog istatistiklerime bile bakmaya halim ve zamanım olmadı. İyileşince yazacağım.

Artık kızımın kıpırtılarını hissedebiliyorum. Yani hissettiğim şeyler o olmalı. Ama o kadar hastayım ki buna bile odaklanamıyorum.

Bu fotoğrafı iyi ki Çarşamba akşamı çekmişim. Çünkü bugün gözümü açacak halim yoktu...

Sevgiler...

Diyetisyen Serap Orak Tufan

31 Ocak Perşembe 2013

5 yorum:

  1. Çok çok geçmiş olsun! Kızınız artık ben burdayım demeye başlamış fotoğrafta gördüğüm kadarıyla :) Hastalık hamileliğin verdiği güzelliği bastıramamış ama! Ufaklık yaradı size, güzelliğinize güzellik kattı ;)

    YanıtlaSil
  2. Allah acil şifalar versin sanırım saçlarınızı kestirmişsiniz çokta yakışmış çok beğendim merve hanım dediği gibi hamilelik sizi dahada bir güzelleştirmiş ben hamile olmadığım hale grip oldum ve hiç ilaç içmedim bol limon portakal ve sarmısak yedim tabiki ilaç almayınca iki gün heryanım ağrıdı üzülmeyin geçer inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun Serap hnm. inş çabuk geçer.
    ne güzel fazla kilonuz yok.

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsunnn yokluğunuzu hissediyoruz alışkanlık yarattınız :))

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun. Geçen hafta eşim çilek almış bana, her yediğimde seni andım. İlaç içemediğin bir dönemde grip olmak bedenimizin bir şakası olmalı :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...