365. GÜN Oleyyy 1 yıl doldu!

18 Şubat Cumartesi 2012

İşte 1 yıllık emeğim, blogumun 1.yılı bu gün doluyor! Aralarda fire vererek de olsa 365 günlük bir blog yazmak gibi zor bir işi başardığım için çok mutluyum :)


Blog yazarları bilirler, herşeyiyle bir blog yazısını oluşturmak, biçimlendirmek, yazmak, düşünmek, tasarlamak, veri toplamak, yazmaya zaman ayırmak gerçekten çok zor bir iş. Hem de her günü yazmak için! Özellikle benim 1 günlük verimi toplamam sabahtan akşama kadar sürüyor. 1 günü tamamlamak için sabah kalktıktan sonra uyumaya gidene kadar tüm gün yediklerimi kaydetmem ve fotoğraflamam gerekiyordu. Bu da başka her hangi bir konuda veri toplamaktan daha çok emek isteyen birşey bence. Ya da bana öyle geliyor.

Üstelik ben kendi profesyonel konumla ilgili yazdığım için her türlü yanlış anlamayı engellemek ve örnek olmak bakımından da bir görevim vardı. Bunu da çok iyi başardığımı düşünüyorum. Çünkü yorumlarda aldığım geri bildirimler çok iyi sonuçlardı. Sadece blogumu okuyarak zayıflayanlar, kilosunu korumayı başaranlar, yeme bozukluklarıyla yüzleşip bunu düzeltenler, yeni ve sağlıklı bir yaşama benimle adım atanlar sayesinde blogumun amacına ulaştığını düşünüyorum.

İlk günlerde günde 40-50 olan okuyucu sayım önce 400'lere, son aylarda da günde 1000'den fazla rakamlara ulaştı. Bu kadar sahiplenip okuduğunuz, beni başkalarına tavsiye ettiğiniz ve ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim. Bundan sonra da böyle olacağını düşünüyorum...

Gelelim bu güne...


Yine bir Cumartesi ve yoğun bir gün daha. Akşama maça bile gideceğim :) Bugün yine eş ve arkadaş durumundan Fenerbahçeli olacağım. Sadece bayanların katılabileceği maça davetiyelerimiz var. Bu sefer biletler Simla'dan...

Kahvaltımı evde yaptım.


08.30
1 fincan süt
1 yuvarlak ekmek arası kaşar peynirli tost


12.00
1 adet Activia kahvaltım yoğurt (harika bir ara öğün)

İşim 14.30'da bitti ve çok aç bir şekilde ofisten ayrıldım. Eşimle hemen yemeğe gittik. Ataşehir'de Ortaköy Doydum'da herşeyi bulmak mümkün olduğu için genellikle burayı çabuk yemek için tercih ediyoruz.


15.30
1/2 kase ezogelin çorbası
1 adet tombik döner ekmek
1 kutu ayran

Akşam maçta acıkmayayım diye normalde bana çok gelen tombik ekmek arasında döner yemeye karar verdim. Çok doğru karar vermişim :)


Kızlarla saat 18.00'de Kadıköy Starbucks'ta buluştuk ve stada yürürdük. Aslında hava çok soğuktu ama yerimiz o kadar konforluydu ki sıcak bile oldu. Maç da güzeldi tabi ki, sadece kadınların ve çocukların olduğu bir maçtı ve eğlenceli de bir ortam vardı.


Maç çıkışı bir süre yürüdük, diğer kızlar ayrıldıktan sonra Simla ile bir ıslak hamburger keyfi yapalım dedik :) ıslak hamburger vb sokak yiyeceklerini çok severim takip edenler bilir.

21.45
1 adet ıslak hamburger

Hamburgerimizi de yiyip Simlalar'a gittik tabi ki Pati'yi görmek çok güzeldi :) her ikimiz de uzaylı gibi çıkmışız


Bugün antibiyotik aldığım için hiç alkol almadım sadece kahve içtim ama biraz cips yedim tabi ki.

Günün değerlendirmesi:
Bugün tam bir fast food günü oldu denilebilir. Ama olsun pişman değilim. Maça gidip de dönüşte ıslak hamburger yenmez mi? :)

Bu arada 9 Mart 2012 tarihindeki tartıma göre 54.3 kiloyum :) buyrun size kilo koruma istikrarı...

18 Şubat Cumartesi 2012

Diyetisyen Serap Orak Tufan

www.kendinizeiyibakin.com

3 yorum:

  1. 1 porsiyon sarma yaklaşık kaç kaloridir? bunu çok merak ediyorum yanıtlarsanız sevinirim:) teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. bu yediğiniz pide dönerin ortalama kalorisi kaçtır?

    YanıtlaSil
  3. Paylaşımlarınızı yakından takip etmekteyim . Böyle fırsatlar heryerde yok . Tatil grubu olarak paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...