Pixelol ile piksel piksel :)



Daha önce de yazdığım gibi bir beslenme günlüğü olarak başlayan blog zaman zaman moda ve seyahat bloguna dönüşebiliyor. Blog yazarı bir kadın olunca bunun çok normal olduğunu düşünüyorum. Hatırlarsanız düğüne gideceğim zaman da gece kıyafeti alışverişimle ilgili notlarımı yazmıştım. Sonuçta ne yiyip ve içtiğimi anlatırken nerelere gittiğimi, haliyle de giyim konusunda ne alışveriş yaptığımı da paylaşmam doğal olur.

Geçenlerde bir üyemde görüp çok beğendiğim takının adı Pixelol. İnternet üzerinden satış yapıyorlar. Çok ilginç tasarımları var. Pixel görüntüsünü seven biriyseniz (ben bigisayar bağımlısı olduğum için seviyorum) böyle bir objeye sahip olmak için can atabilirsiniz. Ben şimdilik kendi tasarladığım bir kolye  aldım. Ama sanırım ilerde başka takılar veya bardak altları da alacağım :)

Pixelol kolye tasarımım

Tasarladığınız şekle göre ücret değişebiliyor. Biliyorsunuz ben tam bir kahve aşığıyım. O nedenle üzerinde buharı tüten 1 fincan kahve şeklindeki pixel pixel kolyemi çok beğendim. Böyle birşey tasarlamak benim fikrimdi. Ekranda kendi ürününüzü tasarlamak aynı zamanda çok eğlenceli. Üstelik çok kısa bir sürede teslim ediyorlar.

Pixelol'ü yaratan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum :) Elinize sağlık...

Diyetisyen Serap Orak Tufan

07.09.2012

4 yorum:

  1. Serap hanim gercekten harika bir kolye:) paylastiginiz icin tesekkurler:) en kisa zamanda kendime bir baris isareti tasarlayacagim:D

    YanıtlaSil
  2. Kendi tasarimini yapabilmek gercekten harika...

    YanıtlaSil
  3. kolye çok güzelmiş ama fincan olduğunu okumadan önce gemi sandım :))))) baktım kahve fincanı yazmışsınız baya güldüm sabah sabah :)))))

    YanıtlaSil
  4. güzel paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...