25 Mart Cumartesi 2017

Bu sabah çok zor uyandım. Halbuki çok da geç yatmamış ve uykumu da almıştım ama resmen uyanabilmek için savaş verdim. Alarmı kapatıp yatmak çok tehlikeli birşey, neredeyse dalıyordum.


Evden çıkarken termosuma süt doldurdum. Önce birazını öyle içtim. Kalanını da yaptığım filtre kahveye ekleyerek içtim. 1 tane de dereotlu poğaça almıştım. Onu da aralarda yedim.


Tüm randevularım bitene kadar başka birşey yemedim. Yemek için arkadaşlarımla Watergarden'a gittim.Öğle yemeği saatim 14.30-15.00'i buldu. Happy Moons'ta tavuk yedim. Üzerinde biraz pesto sos vardı. O nedenle biraz yağlıydı ama bence yine de diyete uygun bir tabaktı. Kinoadan yapılmış bir garnitür ve salata vardı. Salatama biraz hardal da koydum. O kadar açtım ki tabakta hiçbir şey bırakmadım. İnanmazsınız diye fotoğrafını bile çektim :) Benim tabağımda yoktu ama arkadaşımın tabağından 4-5 tane de patates kızartması yedim. İçecek içmedim.




Yemekten sonra Espresso Lab'da bir Americano içtim. Sanırım içine koyduğum tatlandırıcıdan ötürü kahvenin tadı güzel gelmedi. Tamamını bitiremedim. Her zaman şekersiz içerim, nedense biraz tatlandırıcı koyayım dedim, kahveyi berbat ettim.

Tam bir avm çılgınlığı olsun diye Ordan çıkışta Brandium'a gittik. Değiştirmem gereken bir ayakkabı vardı, o mağaza da sadece Brandium'da vardı, o nedenle gitmeye mecbur kaldık. Oradan çıkışımız geç oldu. Yemek yemeye de fırsat olmadı, zaten acıkmamıştım da.

İlk saç kesimi

İnci'nin saçlarını doğduğundan beri hiç kestirmemiştik. Uzun zamandır taratmadığı ve yıkatmaktan hoşlanmadığı için kestirmeyi düşünüyordum. Düşünün yani haftada 1 kez banyoya zor ikna ediyorum, saçları kurutana kadar da çevirmediğim dolap kalmıyor ve taramak için de peşinde süründüğüm için tek çözüm yolu buydu. Brandium'daki Bal Kids Kuaför'de hayatında ilk kez onun saçlarını kestirdim. Sertifika bile verdiler. Saçının ucunu örüp onu da hatıra olarak aldım. Ahh! işte ben bu incelikler yüzünden...

İnci ve Berra

Eve gelince İnci'ye söz verdiğim için bolca mısır patlattım. Yağlı ve tuzluydu. Yemek yemeyince mısıra gömüldüm tabi. Şu gördüğünüz kase ile 2 kase dolusu patlamış mısır yedim. 1 bardak da Bacardi ve şekersiz Redbull karışımı içtim. Tam Cumartesi akşamı ama ;)


İlerleyen saatlerde 1 kase tuzlu ay çekirdeği de yedim.

Biraz geç yatınca karnım iyice acıktı tabi :( Sabah ki kahvaltı hakkımı gece kullandım diyebilirim. 4-5 tane siyah sele zeytin, 2 dilim cheddar peyniri, 1 dilim ekmek ve 2 parmak kalınlığında çiğ sucuk yedim! Tok bir şekilde, mutlu mesut yatağa gittim. Ama sabah kahvaltı yapmayacağıma dair kendime de söz verdim (gece yemeyip sabah kahvaltı yemek daha doğru olurdu tabi, siz yapmayın sakın)

Bir Cumartesi daha böyle bolca koşturmacalı ve hareketli geçti. Sabah yoğun bir iş, öğleden sonra da gezme olunca bugün sanki 2 günmüş gibi geldi bana.

Diyetisyen Serap Orak

25 Mart Cumartesi 2017

Sosyal medyada takip etmek için:

İnstagram için http://instagram.com/diyetisyenserap 

4 yorum:

  1. Düzenli olarak yazılarını görmek ne güzel! unarım fazla ara vermezsiniz...

    YanıtlaSil
  2. Diyette iken 1 pogaca yiyip cay icebilirmiyiz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...