21 Aralık 2013 Cumartesi

Yine blogda biraz geride kaldım farkındayım ama biraz sosyalleşince, ee artık bir de İnci'mle ilgilenince  takdir edersiniz ki yazılarda aksamalar oluyor. Ama elimden geldiğince sık yazmaya çalışıyorum. Bu nedenle yorumlara da geç cevap verebiliyorum, anlayışınıza sığınıyorum…

Bu Cumartesi iş programım çok yoğundu. Artık Cumartesi günlerine yeni randevu veremiyorum. Çünkü var olan saatler dolu. Eskisi gibi öğleden sonraya kadar randevu veremiyorum, çünkü eve koşa koşa gitmem için çok tatlı bir nedenim var ;)

Sabah kahvaltıda sadece kaşarlı tost yedim ve tabi ki yanında 1 bardak sütümü içtim. Yalnız tost büyüktü çünkü oval büyük somun ekmek dilimleriyle yapılmıştı, neredeyse 2 tost yani :)

Ofiste sadece demlediğim earl grey çayımdan içtim.



Öğleden sonra bir arkadaşımla buluşacağım için eve gidince yemek yemek istemedim. Bir de ne göreyim annem kısır yapmış! Sadece 1 kaşık alıp tadına baktım, daha fazla yemedim ve 1/2 kase de şehriyeli tavuk suyu çorba içtim.

Arkadaşımla buluşup yemek yememiz saat 15.30'u bulmuştur. Paladium'daki Midpoint'e gittik.

15.30
1 porsiyon somon ızgara (tabaktakilerin tamamını yedim, patatesleri de. Ama ekmek yemedim. Somonun altındaki lahana ve ıspanak sote de oldukça lezzetliydi)



Yemekten sonra kahve içmek için mekan değiştirelim dedik ve hemen Paladium'un karşısındaki Hello Kitty World'e gittik. Her ikimizin de kız çocuğu olduğu için ileride kızlarımızın bu mekanı ne kadar seveceğini düşünerek bir alıştırma yapmış olduk. 34 yaşında bir kadın olarak bana bile oldukça sevimli gelen bu pembe beyaz mekanı kız çocukları nasıl sevmesin? :)

1 tane şekerli latte içtim.

Aklım kısırda kaldı mı? Tabi ki!!! Akşam yemeği olarak şu an tek hayalim onu yemek…



20.30
6-7 kaşık kısır(bu sefer abartmadım, tabak tatlı tabağıdır)
1 bardak ayran

İlerleyen saatlerde 1 tane muz yedim. Kahve, çay içmedim. Yatmadan önce de 1 bardak süt içtim.

Bugün sanki suyu biraz az içtim :(

Diyetisyen Serap Orak Tufan

21 Aralık Cumartesi

4 yorum:

  1. Her gün blog yazılarınızı merakla bekliyorum. eminim benm gbi bir çok insan yazdıklarınızı okumak için gün içinde sayfanızı mutlaka ziyaret ediyorlardır.diyet yapan biri olmamama rağmen blogunuz benm gbi birinin dikkatini çekiyosa bence oldukça başarılı. Lütfen yazmayı ertelemeyin. Benm de 3.5 aylık bi oğlum var. İnci yi yakından takip ediyoruz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz ve beğeniniz için çok teşekkür ederim. Allah bağışlasın, oğlunuzla sağlıklı günler dilerim :) Sevgiler...

      Sil
  2. Bende kısıra bayılırım sizin afiyet olsun :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...