44.-58. GÜN (yazılmadı)

Bloguma başlarken böyle günler olmasını hiç istememiştim ama malesef 2 haftadır kayıt tutamadım :(
Programımdaki yoğunluk nedeniyle akşamları evde blog yazma imkanım olmadı. Yazamadığım günlerin 1. haftasında beslenmem her zamanki gibi kontrollüydü. Ama 2. hafta biraz hamur işi ağırlıklı beslendim.

15 Nisan Cuma günü Procter & Gamble şirketinin 50 bayan çalışanına küçük bir sunum yaptım (Çalışan Kadınların Beslenme Sorunları). Sunum Maslak'ta Mutfak Sanatları Akademisi'nde oldu, bu sayede orayı da görmüş oldum. Zaten MSA'yı çok merak ediyordum. Gerçekten çok farklı bir iç mimarisi var. Bayıldım diyebilirim. Hatta ben de orada yemek pişirmek istiyorum :)

Tabi akşamları evde sunum hazırladığım için yemek yapmaya vaktim olmadı hazır yiyecekler yedim. O nedenle bir sonraki hafta dikkat etmeyi düşünüyorum.

Bu arada ilk Cumartesi günü yine flamenko kursuma gittim. 2. Cumartesi aşırı yorgunluğum nedeniyle gidemedim :(

18 Nisan Pazartesi gününden itibaren bloguma devam edeceğim. Malesef 3 Nisan ve 17 Nisan tarihleri arasındaki günleri yazamadım. Üzgünüm :(

Diyetisyen Serap Orak Tufan

www.kendinizeiyibakin.com

1 yorum:

  1. Merhaba artık yazmayacaksınız diye düşünmüştüm. Lütfen düzenli yazın. Çok motive oldum. Ve bende gün içinde yediklerimi yazıyorum çok yararlı oluyor. Teşekkürler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...