131. GÜN

29 Haziran Çarşamba

Bu sabah 08.30 daki danışanımın randevusunu yazmayı unutmuşum! Malesef kapıda kaldı, çok üzüldüm, gerçi hemen taksiye atlayıp 5-10 dakika içinde ofiste oldum ama mahçup da oldum tabi. Sağolsun çok anlayışlı davrandı. Artık iyi bir tatile ihtiyacım olduğu kesinleşti!

08.00
1 bardak süt

09.30
2 dilim Wasa
2 kaşık Sütaş Krem peynir
Kahve

12.00
3-4 tane Peyman kuru erik

Yemeğimi Değirmen'den sipariş verdim. Öğle saatini kaçırdığım için diğer yemekler bitmişti, canım da balık istedi. Hafif olsun diye ton balıklı salata siparişi verdim.

15.30
Ton balıklı salata
1 yuvarlak ekmek (2 dilim sayılır)

16.00
Türk kahvesi

17.30
3 adet Peyman kuru erik
Yeşil çay (bu aralar kimse içmek istemiyor)

Ofisten 20.00 de çıktım, karnım çok aç, evde yemek yok. Eşimle Optimum'a gitmeye karar verdik. Bugün canım balık yemek istediği için akşam da balık yedim.

20.30
1 porsiyon Dil şiş (yanında bol kuru soğanla)
3-4 tane patates kızartması

23.00
1 kase çekirdek (House izlerken kaçtı)

Toplam 2 litre kadar su

Günün değerlendirmesi :
Bugün de tam bir balık yeme günü oldu :) Zaten her gün yesem bıkmam. Çok severim. Özellikle deniz mahsulleri için kavga bile çıkarabilirim yani :)

29 Haziran Çarşamba

Diyetisyen Serap Orak Tufan

www.kendinizeiyibakin.com

2 yorum:

  1. serap hanım bende tam bir çekirdek severim ancak nadiren yiyorum çünkü ucu kaçmaya müsait bir yiyecek =) sizden ricam kasenin büyüklüğünü belirtmeniz. ne kadar çekirdek yersek bize zararı olmaz? yanıtlarsanız mutlu olurum sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen ben de çekirdeği kaçırabiliyorum ama genelde 1 kase olarak belirttiğim standart çorba kasesi kadar oluyor. Daha önceden de hep belirttiğim gibi bir yiyeceğin bize zararlı olmaması için diğer günler ve aynı gün içinde neyi ne miktarda yediğimiz çok önemlidir. Sevgiler...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...