134. GÜN

2 Temmuz Cumartesi

08.00
1 bardak süt

Dün çok yağlı beslendiğim için bu sabah biraz tokluk hissediyorum. O nedenle sadece süt içtim. Zaten sonrasında çok yoğun olduğum için birşey yemeye vaktim olmadı...

Yemekleri karıştırarak yemeyi çok severim. O nedenle ofiste 2 gün önceden kalan domates çorbası ve erişteyi yarıştırarak ısıtıp yedim :) Erişteli domates çorbası oldu. Yoğurt-pilav, salata-pilav vb. karışımlara bayılırım...

13.00
1 kase domates çorbası + 3 kaşık erişte (güzel oldu)

Sonra eşimle Optimum'a gittik. Sadece çorba ve erişteyle uzun süre tok kalamadığım için önce birşeyler yiyelim dedik...

15.00
1 adet biftekli sandviç (Marmaris Büfe'nin en sevdiğim ürünlerinden)
1 kutu ayran

İnsan tok karnına alışveriş yapınca ömür boyu diyet yapacağına yemin ediyor! Şiş karınla pantolon denemek ne kadar can sıkıcı!

18.00
15 adet kiraz

Sanki birkaç saat önce diyet yapacağına yemin eden ben değilmişim gibi kendimizi lahmacun sipariş ederken bulduk :(

20.00
1,5 acılı lahmacun

Ben size diyorum tam bir hamur canavarıyım, hiçbir fırsatı kaçırmıyorum. Bu hamur düşkünlüğümü ömür boyu kontrol altında tutmam gerek yoksa sürekli kilo alma riskim var. Siz de risklerinizi değerlendirin ve bu konuda birşeyler yapın. Sadece şikayet etmeyin!

Bu akşam eşim annesinde kalacak. Benim de yalnız kalmaya ihtiyacım varmış, tek başıma bir akşam geçireceğim için çok mutluyum. Kadehimi eşime kaldırıyorum :)

22.00
1 kadeh pembe şarap (Kavaklıdere, bu aralar keyfi içmelerim artık, bunların hepsi tatile ne kadar ihtiyacım olduğunu gösteriyor bence :)

23.00
3-4 kaşık dondurma (bizim ev yaz-kış dondurmanın hiç bitmediği bir evdir)

Sürekli facebooka takılmam sayesinde pek birşey yiyemedim. İnternetin faydaları :) özellikle de oyun oynuyorsanız kaptırıp gidiyorsunuz...

1,5 litre kadar su

Günün değerlendirmesi :
Bir diyetisyen olsam da benim de bir damak tadım ve alışkanlıklarım var. Ne yapayım ben de hamur işini çok seviyorum. Ama porsiyon kontrolüme her zaman dikkat ederim. Pazartesi spora başlayacağım için biraz esnek de davranmış olabilirim :)

2 Temmuz Cumartesi

Diyetisyen Serap Orak Tufan

www.kendinizeiyibakin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...