ROMA'DAYIM (13-18 Ekim)


Ciao!

Şu an Roma'dayım. 13-18 Ekim tarihleri arasında günlüğümü yazamayacağım ama döner dönmez ilk işim beslenme günlüğümü yazmak olacak.

Muhtemelen şu an bolca makarna, pizza yiyor ve şarap içiyorumdur :) Emin olun bolca besin fotoğrafı çekeceğim...

Döndüğümde herşeyi anlatacağım, sevgiler...

Diyetisyen Serap Orak Tufan

2 yorum:

  1. Merhabalar Serap Hanım,
    Ben yaklaşık 10 senedir 3 ana,3 ara öğün şeklinde beslenerek 80'li kilolardan 53 kiloya kadar indim. Hedefim 50 kilo olmaktı.Bir türlü olamadım o ayrı tabi.Son 3 senedir anlamadığım şekilde kilo alıyorum.Oysa aynı şekilde besleniyorum.Denemediğim yol kalmadı.Şu meşhur Fransız D...N diyetini bile yaptım.Onu uzun süre devam ettiremedim.Normal diyetime dönünce kilo aldım.Korkumdan tartılamıyorum.Yaşım 45.Metebolizmamı çok zorladım farkındayım.Ben bu işe çok emek verdim Serap Hanım.Eski kiloma dönmek istemiyorum.Şimdi izninizle size bir şey sormak istiyorum; uzun yıllardır bu şekilde beslendiğim için vücudum direnç gösteriyor.Ben ne yaparsam yapayım artık hep kilo mu alıcam?Yoksa benim ve benim gibiler için bir umut var mı?Ben yine eskisi gibi kilo verebilir miyim?Bunu öğrenmek istiyorum.İnanın bu konu benim için çok önemli.Umarım benim için hala umut vardır.Sizden güzel şeyler duyarım.Özür dilerim biraz uzun oldu.
    Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Serap hanım ben 17 yaşındayım ve size hayranım o kadar doğalsınız ki ben bundan 9 ay önce 73 kiloydum ve zayıflayarak 49 kilo oldum kilomu koruyamamaktan çok korkuyorum :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...